'Eskişehir'de her hafta yeni bir okul açılacak'

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni yapılan okullar için her hafta bir açılış töreni yapmayı planlıyor. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'de her hafta bir okulun açılışını yaparak gövde gösterisinde bulunacak.

Haber Giriş : 07 Aralık 2015 08:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Eskişehir'de her hafta yeni bir okul açılacak'

YEDİ YENİ OKUL

Eskişehir'de yeni yapılan Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi ve Osmangazi İlkokulu için açılış törenleri yapılmıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü bunların dışında yeni yapılan yedi okul için de açılış törenleri düzenleyecek. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'de her hafta bir okulun açılışını yapacak.İlk olarak EMKO'da yeni yapılan Türk Telekom Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışı yapılacak.

AÇILIŞ ŞOVLARI

Daha sonraki haftalarda iseSabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gündoğdu Mahallesi'nde Evliya Çelebi Anadolu Lisesi, Çamlıca'da Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, 71 Evler'de Cahit Zarifoğlu Ortaokulu, Vadişehir'deYunusemre İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Gazi Kız Meslek Lisesi Bahçesi'nde yeni yapılan Uygulama Anaokulunun açılışları yapılacak. Bakan Avcı her hafta düzenlenecek açılış şovlarıyla Eskişehir'de gövde gösterisinde bulunacak.

Kaynak: sonhaber

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber