Veliye müdür dayağı iddiasına soruşturma başlatıldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Ekim 2006 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİNGÖL Lisesi Müdür yardımcısı Mehmet Kaya'nın öğrenci velisi Mehmet Can Balat'ı dövdüğü iddia edildi. Balat'ın 7 iş göremez raporu aldığı bildirildi.

Bingöl Lisesinde okuyan ve bir rahatsızlığı nedeniyle Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya'dan sevk kağıdı isteyen 8'inci sınıf öğrencisi E.B.'yi, iddiaya göre Mehmet Kaya odasından kovdu. Eve ağlayarak giden E.B. durumu babasına anlattı. Okula giden baba Mehmet Can Balat, Müdür yardımcısı Mehmet Kaya ile görüştü. Balat olayı şöyle anlattı:

?Eşimle birlikte okul idaresine başvurduk. Müdür yardımcısı Mehmet Kaya kızımın hasta olmadığını yalan söylediğini ve terbiyesizlik yaptığını söyledi.

?Kızımın hasta olup olmadığını ancak doktor bilebilir ve size karşı nasıl terbiyesizlik yaptı' diye sormam üzerine Kaya agresif harekelerlerle eşimin yanında küfür ederek odadan çıkmamızı söyledi. Tekrar çocuğumun terbiyesizliği ile soru sormam üzerine sopayla başıma vurmaya başladı. Kafam yarıldı. Yenişehir Devlet Hastanesine eşim ile birlikte giderek tedavi olduktan sonra 7 gün iş göremez raporu verdiler.?

Balat'ın şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber