'Erdoğan'ın dik duruşu bütün süreci değiştirdi'

Star Gazetesi Yazarı Küçük: - "17 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu bütün süreci değiştirdi"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2015 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Erdoğan'ın dik duruşu bütün süreci değiştirdi'

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük de bir ülkede liderliğin ne kadar önemli olduğunu Türkiye'nin son 60-70 yılda gördüğünü kaydetti.

17 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşunun bütün süreci değiştirdiğini vurgulayan Küçük, "17 Aralık'ın net bir darbe girişimi olduğunda bir şüphe yok. Elbette oradaki yolsuzluk değil ama rüşvet konusunda sıkıntılar olduğunu kabul etmek gerekir. Ancak 17 Aralık aynı zamanda unutmamak lazım ki korkak ve ödleklerin de tarihidir" diye konuştu.

Küçük, 17 Aralık'ın üç ayağının olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bakanların çocukları ve rüşvet kısmı. Diğer kısmı TOKi ve yolsuzluk kısmı, bu baştan aşağıya palavradır. Üçüncüsü Halkbank meselesidir. 17-25 Aralık'ın başarılı olmamasının bence temel sebepleri var. Bu Fethullahçı çete çok kritik 2 hata yaptı. Bu hataları yapmasa belki toplum nezdinde bazı şeyleri kabul ettirebilirlerdi. Birincisi, MİT tırlarını durdurarak vatana ihanet suçu işlediler. Bu dünyanın her yerinde ihanettir. İkincisi, Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan kozmik toplantının 28 Mart'ta YouTube'da verilmesiydi. Bu olayla birlikte zaten devletin içinde otomatikman bir birlik oluştu, refleks gelişti ve bu yapı aslında kendi sonunu net bir şekilde hazırladı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber