Gökçek: En iyi en güvenilir anketi ben yaptırıyorum. İşte sonuçlar...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"AK PARTİ'NİN OYLARI ANKARA'DA YÜZDE 50 YÜKSELDİ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkent Ankara'da yaptırdığı anketler üzerine ilginç bir çıkışta bulundu.

Gökçek, AK Parti'nin Ankara'da yüzde 50 oranında oyu yükseldiğini iddia etti. 1994 yılında Refah Partisi'nden, 1999 yılında Fazilet Partisi'nden ve 2004 yılında AK Parti'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Gökçek, yerel seçimlere 2.5 yıl gibi bir süre kalmasına rağmen seçim anketinde AK Parti'nin Ankara'da birinci parti olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "AK Parti'nin oylarında düşüş var" şeklindeki açıklamasına Gökçek'ten AK Parti'nin oylarında düşüş değil yükseliş olduğu iddiası geldi.

Gökçek, İHA'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en iyi anketi kendisinin yaptırdığını ifade ederek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bir ekip kurduk. Kesinlikle kurduğumuz bu ekip tarafsızdır. Kurduğumuz ekibe 2 kişi veriyoruz. Güvensizlik olayını kaldırıyor" şeklinde konuştu.

Hem evlere hem telefonla anket yaptırdıklarını ifade eden Gökçek, kendisinden daha iyi ve güvenilir anket yaptıran bir kurum olmadığını öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber