Manisa'da FETÖ opersyonunda tutuklu sayısı 23'e yükseldi

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arananlar listesinde olan ve dün teslim olarak gözaltına alınan banka müdürü N.M.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan N.M.Ş., cezaevine gönderilirken, kasım ayından bu yana devam eden operasyonlarda Manisa'da tutuklu sayısı 23'e yükseldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2016 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'da FETÖ opersyonunda tutuklu sayısı 23'e yükseldi

Avukatı Haluk Bedel'le birlikte Manisa Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy'a giderek dün teslim olan N.M.Ş., ifade vermek üzere yine avukatıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi, buradaki ifadesi sabaha kadar devam etti. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen N.M.Ş., 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Manisa F Tipi Cezaevine gönderildi.

10 Kasım 2015 Salı günü saat 06.00'da 35 adrese eşzamanlı baskın düzenlenmiş, aralarında bir bankanın çalışanları, iş adamı, muhasebeci, doktor, avukat, eğitimci, mütahit ve hayırsever esnafın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 30 kişiden 22'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, banka müdürü N.M.Ş.'nin tutuklanması ile Manisa'daki FETÖ/PYD operasyonlarında tutuklu sayısı 23 oldu.

Soruşturma kapsamında 1 numaralı sanık olan Fethullah Gülen ile birlikte 5 kişinin aranmasına devam

SADIK CANGEL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber