İstanbul Emniyet Müdürü: Adi, asayişe müessir bir olay

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan: - "Adi, asayişe müessir bir olay. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba sarf ediyor" - "Bugün yakalarız. Arkadaşımızın durumunda da bir sıkıntı yok"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2016 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul Emniyet Müdürü: Adi, asayişe müessir bir olay

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Beyoğlu'nda polis ekibine ateş açılmasına ilişkin, "Adi, asayişe müessir bir olay. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba sarf ediyor" dedi.

Çalışkan, Acıbadem Taksim Hastanesi'ne gelerek, saldırıda yaralanan Güven Timleri Şube Müdürlüğü'nde görevli yaralı polis memuru Emre Demir'i ziyaret etti.

Ziyareti sonrasında gazetecilere açıklama yapan Çalışkan, yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Adi, asayişe müessir bir olay. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba sarf ediyor. Bugün yakalarız. Arkadaşımızın durumunda da bir sıkıntı yok. Saldırganlar 3 kişi, ama asayişle ilgili bir konu. Arkadaşlarımız gereğini yapacak" ifadelerini kullandı.

Çalışkan, açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı.

Beyoğlu Sururi Mahallesi Keramet Çıkmazı Sokak'ta, devriye gezen polisler şüphelendikleri 3 kişiyi durdurmak istemiş, bu sırada, şahıslardan biri, kimlik kontrolü yapmak isteyen polise silahla ateş açmıştı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru kolundan yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber