Manisa ve Mardin'de trafik kazası: 6 ölü, 9 yaralı

Manisa'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazada ölen 2 yaşındaki Teslime Köseoğlu'nun oyuncaklarının yola savrulması görenlerin yüreğini burktu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2016 22:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa ve Mardin'de trafik kazası: 6 ölü, 9 yaralı

Şehzadeler ilçesinde otomobil ile minibüsün çapışması sonucu 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Manisa'dan Akhisar yönüne giden Erkan Köseoğlu'nun kullandığı 45 UA 1080 plakalı otomobil ile Serkan Günduru yönetimindeki 67 ND 531 minibüs Güzelköy Kavşağı'nda çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobilde bulunan Abdülhamit ve Teslime Atçı ile 1 yaşında olduğu tahmin edilen Teslime Köseoğlu olay yerinde, otomobil sürücüsü Ersan Köseoğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazada otomobildeki Akın Atçı, Mustafa ve Aysun Köseoğlu ile minibüste bulunan Serkan, Canan ve Sevgül Günduru yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı.

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Mardin'den Kızıltepe'ye giden Abdulkadir Çokan yönetimindeki 01 ZR 583 plakalı tır, ilçeye bağlı Üçyol mevkisinde, Vedat Er idaresindeki 47 PA 252 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, sürücü Vedat Er ile otomobilde bulunan Delil Er, Mizgin Er, Roza Kılınçaslan ve Edibe Kılınçaslan yaralandı. Ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Roza Kılınçaslan ve Edibe Kılınçaslan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber