Geleceğin öğretmenlerinden örnek proje

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü (PDR) 3'üncü sınıf öğrencileri, Timur Ertürk İlkokulu'na 350 kitabın yer aldığı bir çocuk kütüphanesi ve veli okuma odası kazandırdı. Geleceğin öğretmenleri, okul duvarlarına doğa resimleri ve çeşitli figürler çizerek, rengarenk bir görünüme kavuşturdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ocak 2016 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geleceğin öğretmenlerinden örnek proje

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nde öğrenim gören 12 öğrenci, Öğretim Görevlisi Seydi Aktuğ başkanlığında Topluma Hizmet İlkeleri kapsamında hazırladıkları 'Kitaplarla Zenginleştirelim, Boyalarla Renklendirelim Projesi' ile Timur Ertürk İlkokulu'nda örnek bir çalışmaya imza attı. Okulda öğrenci velilerine çocukların gelişim dönemleri ve özgüven konusunda seminer veren öğrenciler, 'Kitapsız toplum, yarını olmayan toplumdur' sözünden yola çıkarak okula 350 kitaptan oluşan bir çocuk kütüphanesi ve veli okuma odası kazandırdı.

Projeyle ilgili bilgi veren Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seydi Aktuğ, "PDR öğrencilerimiz topuma hizmet ilkeleri konusunda hazırladıkları proje kapsamında önce Timur Ertürk İlkokulu'nun ihtiyaçlarını belirledi. Öğrencilerimiz çağdaş yarınlarımız için bilinçli, farkındalığı yüksek bireyler yetiştirebilmek için velilerimize yönelik çocukların gelişim dönemleri ve özgüveni konusunda seminerle başladıkları proje çalışmalarına, veli okuma odası ve öğrenci kütüphanesi için kitap toplama kampanyası ile devam etti. Kişisel gelişim ve çocuk kitaplarından oluşan 350 kitap toplayan öğrencilerimiz, okulumuza veli okuma odası ve bir çocuk kütüphanesi kazandırdı. Ayrıca çocuklarımıza renkli bir okul ortamı da sağlayan öğrencilerim okul duvarlarına yaptıkları çizimlerle ayrı bir renk kattı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber