Görmez, hedef tahtasında

İslam dünyasına birlik çağrısının yapılmasından rahatsız olan küresel güçler, Paralel yapı ve onun güdümündeki medya vasıtasıyla Görmez'i yıpratmaya çalışıyor.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 11 Ocak 2016 06:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Görmez, hedef tahtasında

Ahmet Fatih Erturan

Bir süre önce Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in İran ve Suudi Arabistan ziyaretlerinde İslam dünyasına birlik çağrısı yapmasından rahatsız olan küresel güçler Görmez'i hedef tahtasına koydu. Bunu da Paralel yapı ve onun güdümündeki PKK medyası üzerinden yürüten küresel güçler Görmez'in resmini kullanarak "Diyanet'ten skandal fetva; Öz kızına şehvetle bakmak haram değil" yalan haberini yaymaya çalıştı. Fetfa iddiasını Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş yayınladığı yazılı açıklamayla yalanladı. Fetva sitesinin hacklendiğini söyleyen Keleş sorumluların en kısa sürede adalete teslim edeceklerini duyurdu.

13 YILLIK YALAN

Ayrıca dün Paralel yapı ve onun güdümündeki medya, 2003 yılındaki çarpıtma bir haberi tekrar ısıtarak Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e karşı kullanma yoluna gitti. FETÖ terör örgütü güdümündeki medya organının Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Zeki Sayar'ın Rize Müftüsü iken "Rize'de afetzedeler için verilen bursu kızı ve müftülük çalışanları için kullandı" haberini 13 yıl önce de yaptığı ortaya çıktı. O dönemde idari ve adli soruşturma kapsamında Zeki Sayar'ın böyle bir şey yapmadığı ispat edildiği halde, paralel medya ve uzantıları sanki yeni söylenmiş gibi sunmaya çalıştı. Öte yandan birkaç gün önce kendilerine "yeryüzü kadınları" adını veren PKK yandaşı bir grubun Diyanet önünde eylem yaptığı ve bunu sadece paralel yapının haber ajansı olan Cihan'ın haberi yayınladığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber