Okul'dan eve kalorifer borusu çeken müdür açığa alındı

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen müdürün açığa alındığı bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2016 19:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Okul'dan eve kalorifer borusu çeken müdür açığa alındı

Kocaeli'de çalıştığı okulda ısınmak için kullanılan yakıtı, boruyla evine bağladığı iddia edilen müdürün açığa alındığı bildirildi.

İzmit Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, yerel ve ulusal basında Akmeşe İlkokulu Müdürü A.G. hakkında çıkan haberlerle ilgili 13 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde inceleme yapıldığı belirtildi.

İnceleme sonucuna göre, ilkokuldan lojmana kalorifer hattı çekildiğinin görüldüğü ve bu durumun tutanak altına alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Teknik ekip ile sistem kapatılmış ve mühürlenmiş, bugün sabah da adı geçen okul müdürü A.G. hakkında Kaymakamlığımızca başlatılan soruşturma gereği, okul müdürü A.G. açığa alınmıştır. Soruşturma sonuçlandığında adı geçen okul müdürü hakkında kanuni işlemler yapılacaktır."

Dün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından A.G. hakkında okulda öğrencilerin ısınması için kullanılan fuel oil yakıtı, kaldığı eve borularla çektiği yönünde şikayetler gelmesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber