PKK'dan sivil infazı

Operasyonlarda ağır darbe yiyen PKK, sivilleri hedef almaya başladı. Teröristler, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'ajan' olduğu iddiasıyla infaz ettikleri dindar bir gencin cesedini, battaniye sarıp yol kenarına attı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 27 Ocak 2016 08:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PKK'dan sivil infazı

Asker ve polislerin ortaklaşa düzenlediği süpürme harekatında ağır darbe alan terör örgütü PKK, sivilleri hedef almaya başladı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yol kenarında battaniyeye sarılmış bir ceset bulundu. 30 yaşındaki Ş.A'ya ait olduğu belirlenen cesedin üzerinde darp izlerine rastlanıldı.

AJAN DİYE ÖLDÜRDÜLER

Olay önceki gece yaşandı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeşildere Mahallesi'nde akşam saatlerinde battaniye sarılmış bir ceset bulundu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Öldürüldükten sonra yol kenarına bırakıldığı öğrenilen ceset, ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede cesedin ilçede dindar kimliğiyle bilinen 30 yaşındaki Ş.A'ya ait olduğu belirlendi. Ceset üzerinde üzerinde "ajan" olduğu belirten bir bildiri ve bir miktar para bulundu. Ş.A'nın terör örgütü PKK tarafından katledildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLK SALDIRI DEĞİL

Teröristler daha önce de Sur, Silopi ve Cizre'de sivilleri katletmişti. Sur'da bir eve isabet eden merminin patlaması sonucu, 3 çocuk annesi 38 yaşındaki Melek Alpaydın ölmüştü. Silopi'de ise camide 3 erkek cesedi bulunmuştu. Cizre'de de PKK'lı teröristlerin attığı roket Şeyh Seyda Camii'nin bahçesine düşmüştü. Camide oyun oynayan 11 yaşındaki Hayrettin Şınık hayatını kaybetmişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber