İstanbul'da 13 ilçede elektrik kesilecek

İstanbul'un Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çekmeköy, Fatih, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Sarıyer, Silivri ve Şişli ilçelerinde, Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Şubat 2016 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da 13 ilçede elektrik kesilecek

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 29 Şubat Pazartesi (bugün) günü, yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 13 ilçede belli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.

AVRUPA YAKASINDA 10 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

BEDAŞ'ın açıklamasına göre; Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri ve Şişli ilçelerinin bazı bölgeleri, Cumartesi günü, elektrik kesintisi yaşanacak.

Bağcılar'daki yatırım ve bakım onarım çalışmaları dolayısıyla, 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Fevziçakmak Mahallesi, 2/12 ve 2/11 sokakları, Osman Gazi Caddesi, 13.00 ile 16.00 saatleri arasında Merkez Mahallesi, 5, 6, 5/6, 5/6a, 5/7, 7/3 sokakları ve Ebubekir Caddesi'nde elektrik olmayacak.

Bahçelievler'deki yatırım ve bakım onarım çalışmaları sebebiyle 00.01 ile 08.30 saatleri arasında Çobançeşme Mahallesi, Çalışlar ve Kalender sokaklarına, Sanayi Caddesi, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Kocasinan_Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Mahmutbey Caddesi (Çift Numaralar), Bayraklı, Karanfil, Sancaktar, Çerkez, Kamer, Pelit, Ardıç, Çiçek ve Osmanlı sokakları elektrik alamayacak.

Beşiktaş'taki bakım onarım çalışması nedeniyle, 11.00 ile 12.30 saatleri arasında Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi, Vefabey Sokak'a enerji verilemeyecek.

Beylikdüzü'ndeki yatırım çalışması kapsamında 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Beylikdüzü OSB Mahallesi elektrik kesintisi uygulanacak.

Beyoğlu'ndaki yatırım çalışması dolayısıyla, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Bostan Mahallesi, Ömer Hayyam Caddesi, Yaya Köprüsü, Şirket, Tevfik Efendi, Fesleğen, Dilbaz, Menekşe Çıkmazı, Düğün, Küçük Odalar sokakları, Camiikebir Mahallesi, Bahriye Caddesi, Hacıahmet Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi, Ömer Hayyam ve Samancı Ferhat Caddesi, Kurdela ve Samancı Ali sokaklarına, Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Ömer Hayyam, Kurtuluş Deresi ve Bahriye Caddeleri, Bocurgat, Eyyühüm, Tennure Çıkmazı, Ufak Köprü, Kılavuz ve Ahmet Efendi Camii sokaklarında elektrik kesilecek.

Fatih'teki TEİAŞ bakım onarım çalışması nedeniyle 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Cerrahpaşa Mahallesi, Yokuş Çeşmesi, Hobyar, Kasapbaşı Sokakları, Koca Mustafapaşa Caddesi'nde kesinti yaşanacak.

Küçükçekmece'deki bakım onarım çalışması kapsamında, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Cennet Mahallesi, Alparslan, Yahya Kemal Beyatlı, Yavuz Selim, Ziya Gökalp ve Hürriyet caddeleri, Mutlu Sokak'ta elektrik olmayacak.

Sarıyer'deki yatırım çalışması sebebiyle, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Uskumruköy Merkez ve Zekeriyaköy Merkez mahalleleri elektriksiz kalacak.

Silivri'deki yatırım çalışması nedeniyle, 06.00 ile 18.00 saatleri arasında Mimarsinan Silivri Mahallesi, Prof. Muammer Aksoy ve Nurettin Çamlıdağ caddelerinde kesinti uygulanacak.

Şişli'deki bakım onarım çalışması dolayısıyla, 11.00 ile 12.30 saatleri arasında Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi'ne, 08.00 ile 10.30 saatleri arasında Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Müselles Sokak, 13.00 ile 14.30 saatleri arasında Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Müselles Sokak'a elektrik verilemeyecek..

ANADOLU YAKASINDA 3 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

AYEDAŞ'ın açıklamasına göre; Çekmeköy, Kartal ve Maltepe ilçelerinin bazı bölgelerinde, yarın elektrik kesintisi yaşanacak.

Çekmeköy'de 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Ömerli Mahallesi, Baraj Sokak'ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Kartal'da 00.00 ile 07.00 saatleri arasında Kordonboyu Mahallesi, Coşkun, Şahane, Eskibostan, Tekel, Meltem, Zambak, Sera, Olgun, Merve, Narlıbahçe, Marmara, Akdeniz, Nazende, Lalezar, Yalıboyu, Kumlar, Uygar, Begonya, Bayındır, Dikilitaş, Efendi, İpekböceği ve Işıldar sokaklarına, Orhantepe Mahallesi, Alaska, Gül, Demirbahçe, Kumral, Tokdemir, Defne, Lale, Seheryeli, Çamlı, Kayın, Nazdar, Veda, Yurtbaşı, İcabet, Erguvan, Sardunya ve Ravza sokaklarına Petroliş Mahallesi, Üsküdar, Mine, Rahmanlar, Hayat, Truva, Batuhan, Poligon, Adalar, Röper, Kamelya, Sıla, Mostar, Derinkuyu, Susuzkuyu, Tolgahan, Şenlik, Denge, Emektar, Levent, Zanaat, Pusula, Işıkalp, Kurtuluş, İlham ve Şafak sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Maltepe'de 00.00 ile 07.00 saatleri arasında Cevizli Mahallesi, Limon, Altan, Nedret ve Zuhal sokaklarına, Bağlarbaşı Mahallesi, Cengiz Topel, Refahevler, Bahar, Bozkurt, Şehit Mücahit, Arzu, Çıtak Çıkmazı, Çırak, Limon, Cemal Bey, Kar ve Tansel sokaklarına, Yalı Mahallesi, Meltem, Şehit Turan Emeksiz, Tuna, Gürsel, Mareşal Fevzi Çakmak, Saygın, Ziya Gökalp, Leylak, Taylan, Timurhan, İstasyon, Fethiye, Gözde, Cumhuriyet, Derya, Orhantepe ve Tırpan sokaklarında kesinti uygulanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber