Eski Kadriye Belde Belediye başkanı ve 8 kişi serbest

Rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında kapatılan eski Kadriye Belde Belediye Başkanının da bulunduğu 8 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2016 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eski Kadriye Belde Belediye başkanı ve 8 kişi serbest

Antalya'da bir otel sahibinden 2 milyon lira "rüşvet" aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişi, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir otel sahibinden 2 milyon lira "rüşvet" aldığı iddiasıyla gözaltına alınan İsmail Ş. ile Mehmet Ünlü K, Ramazan Ö, Hasan Ali Y, Mustafa Murat Y, Cengiz Y, Nurullah F. ve Ali K. işlemlerinin ardından, Serik Adliyeye sevk edildi.

Burada savcılıkça sorgulanan 8 zanlı, tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkeme, ayrıca zanlılarla yurt dışına çıkış yasağı getirdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan bir kişi, eski Kadriye Belde Belediye Başkanı İsmail Ş'nin, bölgedeki bir otele usulsüz iskan ve otelin sit alanından geçen denize bağlantı yoluna izin verilmesi karşılığında otel sahiplerinden M.A'dan 2 milyon lira "rüşvet" aldığını iddia ederek, Serik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, aralarında eski belediye başkanında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına almıştı.Soruşturma kapsamında rüşvet verdiği iddiasıyla aranan otel sahibi M.A'nın yurt dışında olduğu tespit edilmişti.

Eski Belediye Başkanı rüşvet'ten gözaltına alındı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber