Banka soyan gaspçı paralarla birlikte yakayı ele verdi

Bağcılar'da bir banka şubesine motosikletle gelen bir şahıs uzun namlulu silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra, yaklaşık 21 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Zanlı Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından kısa süre sonra yakalandı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 12 Mart 2016 08:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Banka soyan gaspçı paralarla birlikte yakayı ele verdi

LEVENT ALBAYRAK

Bağcılar Mahmutbey Caddesi 78 Numara'da bulunan bir banka şubesinde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletle bankaya gelen soyguncu uzun namlulu silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncu vezne görevlisinden paraları poşete doldurmasını istedi. Soyguncu yaklaşık 21 bin TL'yi alarak kaçtı. Güvenlik görevlisi kaçan soyguncunun peşinden koşarken, polis çevrede soyguncuyu yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amierliği ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından zanlı kısa süre sonra olayda kullandığı silah ve gasp ettiği paralarla birlikte Bağcılar'da yakalandı. Zanlı Erol P.'nin (36) işsiz olduğu ve daha önceden hırsızlık yaralama suçlarından sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Zanlının, dün arkadaşını kefil göstererek motor aldığı ve 70 bin civarında borcu olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber