KPSS soruları 'fetih okuma' seanslarıyla ezberletildi

KPSS sorularının sızdırılması iddianamesinde sızdırılan soruların sözde fetih okuma seanslarında öğrencilere aktarıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2016 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KPSS soruları 'fetih okuma' seanslarıyla ezberletildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen raporda, (FETÖ/PDY)'nin Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sızarak kontrol altına almaya çalıştığı, kadrolaşmanın belli bir düzeye ulaşmasının ardından da kurumun gücünü operasyonlarına ana aracı olarak kullandığı belirtildi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamındaki KPSS sorularının sızdırılması iddianamesinde KOM'un hazırladığı rapora yer verildi.

Başarılı öğrenciye markaj

Örgütün, başarılı öğrencilerin bilgilerini toplayarak çeşitli avantajlarla dershane ve eğitim kurumlarına gelmelerini sağladıkları, buradan evlere yerleştirilen ve "ağabeylerin" sorumluğuna verilen öğrencilerin her birine kod adı verilerek yerleştirilecekleri okula göre daha küçük gruplara ayrıldıkları, özel eğitimlere alındığı kaydedildi.

Gülen'den yeni model beddua

Paralel Yapı lideri Fetullah Gülen yine beddualarla gündemde. Gülen, 17 - 25 Aralık sonrasında yaptığı bedduaya bir yenisini daha ekledi. Son dönemde yürütülen operasyonlarla para kaynağı kesilen Gülen, canlı yayında beddua etti. Gülen, "Bunları yapan ve bu yapılanlar karşısında dilsiz şeytan gibi susan ne kadar insan varsa, evlerine ateşler sal, yerin dibine batır, en yakın zamanda kahr'u perişan eyle. Zırvasından zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır Allah'ım" diyerek yine beddua etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber