'Kutuplaştırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz'

Başbakan Davutoğlu, Türkiye'yi kutuplaştırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2016 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kutuplaştırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce'de katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Acaba şu an AK Parti değil de herhangi bir muhalefet partisi iktidarda olsaydı bu pozitif tablo ortaya çıkabilir miydi, mümkün müydü? Kendi partisini yönetmekten aciz olanlar, partisini paralel yapının sözcüsü haline getirenler Türkiye'yi yönetebilir mi Allah aşkına? Kendi partilerini yönetemeyenlerden, proje üretemeyenlerden, siyaset geliştiremeyenlerden bu millete hayır gelir mi? Her biri kendi içinde mücadeleye düştü. Kurultay kavgalarına girdiler, kongre kavgalarına girdiler." dedi.

Başbakan Davutoğlu, Türkiye'yi kutuplaştırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kutuplaşmadan, kavgadan, kısır tartışmalardan medet umanlara asla izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi kutuplaştırdıkça, kısır tartışmalara çektikçe kendi koltuklarını sağlama almaya çalışanlara izin vermeyeceğiz."

Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seviyesini iyice aşağıya çektiğini vurgulayarak, "Son zamanlarda iyice gemi azıya aldı. Kendi uydurduğu bir iftira üzerinden bize hakarete başladı. Yaşanan kötü, iğrenç, alçak bir suç ki hepimiz lanetledik Karaman'daki olayı. Lanetlediğimiz halde, en ağır cezanın verilmesi için hukuki süreçler başladığı halde o sapıkla uğraşacaklarına bizimle uğraşmaya kalktılar. Çünkü çaresiz, yapacak bir şey yok. Elinden başka bir şey gelmiyor. Bildiği tek şey hakaret etmek, iftira atmak." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber