Polis-Halk El Ele yürüyüşü yapıldı

Haber Giriş : 05 Nisan 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 159. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Şişli ile Taksim arasında 'Daha Güvenli Bir İstanbul İçin Polis-Halk El Ele Yürüyüşü' yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile eşi Hülya, kızları Merve ve Gözde Cerrah, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçılar Cüneyt Arkın ve Erol Büyükburç ile polis okulu öğrencilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi, Şişli Camii önünde toplandı.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan ve 10'uncu Yıl Marşı'nı söyleyerek yürüyüşe başlayan gruba, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Polis araçları, motorize ekipler ve polis köpeklerinin de eşlik ettiği yürüyüş, katılanların coşkuyla söylediği marşlarla Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda sona erdi. Törende konuşan Cerrah, vatandaşlarla el ele ve iç içe yapılan bu yürüyüşle İstanbul halkının güvenliğini ve huzurunu sağladıklarını söyleyerek, herkesin Polis Haftası'nı kutladı. Konuşmanın ardından Polis Bandosu'nun verdiği konser ilgiyle izlendi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber