Yargıtay üyesi: Biber gazı sıkmak boşanma nedeni

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, sık sık Facebook hesabından Yargıtay'ın yeni içtihatlarını paylaşıyor. Gençcan'ın son paylaşımı ise sosyal medyada da bir hayli ilgi çekti. Gençcan, Gezi Parkı protestolarının simgesi olan 'Kırmızılı Kadın' fotoğrafını paylaşarak, "İçtihat ve yargı kararlarına göre, eşe biber gazı sıkmak da boşanma sebebi sayılacak" yazdı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Mayıs 2016 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yargıtay üyesi: Biber gazı sıkmak boşanma nedeni

Boşanma davalarında son karar organı olan Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, bu konudaki yeni içtihat ve alınan kararlarını Facebook hesabından açıkladı.

Gençcan'ın özellikle Gezi Parki eylemlerinde simge haline gelen 'Kırmızılı Kadın' fotoğrafını paylaşarak "Eşe biber gazı sıkmak da boşanma sebebi sayılacak" yazması dikkat çekti.

Gençcan, "Bu bilgileri paylaşmanız, yargının iş yükünün azalmasına katkı sağlayacaktır" diyerek Facebook hesabında açıkladı. Gençcan'ın açıklamalarına göre Facebook'ta çok sayıda arkadaşa sahip olmak boşanma sebebi değil... Ancak Facebook'ta ve internet ortamında fazlaca zaman geçirmek ise boşanma sebebi olarak kabul ediliyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber