Vali: Görev heyecanımızı Şanlıurfa'da sürdüreceğiz

Şanlıurfa Valiliğine atanan Tuna: -"Görev heyecanımızı Şanlıurfa'da sürdüreceğiz. Bir taraftan da Eskişehir'de ayrılmak hüzün veriyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2016 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali: Görev heyecanımızı Şanlıurfa'da sürdüreceğiz

Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine atanan Güngör Azim Tuna, "Görev heyecanımızı Şanlıurfa'da sürdüreceğiz. Bir taraftan da Eskişehir'de ayrılmak hüzün veriyor." dedi.

Tuna, Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bürosu'nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin değerli kentlerinden birisi olan Şanlıurfa'ya atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke insanına hizmet etmenin önemli görevlerden biri olduğunu anlatan Tuna, şöyle konuştu:

"Görev heyecanımızı Şanlıurfa'da sürdüreceğiz. Bir taraftan da Eskişehir'de ayrılmak hüzün veriyor. İller arasında kardeşlik köprülerinin kurulması noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa, medeniyetlerin beşiği, çok köklü tarihi olan, insanlığın özetinin olduğu kent. Bizi biz yapan, kaynaştıran, çimento vazifesi gören değerlerin erozyona uğramaması, çözülmemesi, gelecek nesillere bunları aktarılması gerekiyor. Temennimiz savaşlar bitmesi, tekrar bir düzenin tesis olmasıdır. Bu ülkeye ve bu ülke insanına güvenimiz tam."

Tuna, Eskişehir'in gönlünde ayrı bir yerinin olacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber