Hanefi Avcı'nın üniforma ukdesi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 04 Aralık 2006 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne İl Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, bugüne kadar hiç resmi polis üniforması giymediğini belirterek, "Bu yıl resmi üniforma verilirse mutlaka giyerim ama şimdiye kadar hiç giymedim" dedi. Avcı, Kaçakçılık ve Organize (KOM) Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevinden alınarak Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştı. İl Emniyet Müdürü olarak , ilk kez görev yaptığını söyleyen Avcı, "Edirne'de ilk kez Emniyet Müdürlüğü yapıyorum. Aslında bu konuda biraz acemiyim. Daha önceki görevlerimde tek konu üzerinde duruyorduk. Şimdi ise her türlü konuyu izliyor, okuyor ve imza atıyorum" dedi.

Daha önce görev yaptığı alanların üniforma gerektirmediğini belirten Avcı Edirne'ye atandığında da buna fırsat bulamadığını belirterek artık üniforma giymek istediğini belirtti.

Hanefi Avcı, Coşkun Hayal'in mahkeme kararıyla Kaçakçılık ve Organize (KOM) Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na dönmesinin ardından, Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine alınarak, polis başmüfettişi olmuştu. Yaklaşık iki buçuk yıldır KOM'un başkanlığını yürüten Hanefi Avcı, bu görevde bulunduğu süre içinde çetelere ve yolsuzluğa karşı önemli operasyonlar gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber