Devlet, mynet'e mail gönderemiyor

Haber Giriş : 06 Aralık 2006 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu kurum ve kuruluşları, Türkçe hizmet verdiği için Türkiye'nin önde gelen mail hizmeti sağlayan kuruluşlarından birisi olan mynet'e mail gönderemiyor.

Mynet, Türkçe içeriği nedeniyle Türkiye'deki en büyük bedava mail dağıtan şirkettir. Yahoo, Hotmail ve Gmail gibi önde gelen kuruluşlar da yeni yeni Türkçe hizmet vermesine rağmen, mynet'in yıllar önce Türkçe hizmet vermeye başlamış olması, sektörün en önemli firmaları arasında sağlamış durumda...

Mynet, google gibi şimdilerde yeni yeni on click reklamcılığına da başladı. Ancak mynet'in Devlet'le önemli bir sorunu bulunuyor. Zira kamu kurum ve kuruluşları mynet uzantılı WEB adreslerine mail gönderemiyor.

Maliye Bakanlığı, sitesinde yayımladığı resmi açıklama ile mynet uzantılı mail adreslerine cevap gönderilmediğini, bu nedenle bu mail adresinden yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Yine Başbakanlığa bağlı bir kamu kurumu olan Devlet Personel Başkanlığı, mynet uzantılı maillere gmail üzerinden yanıt verebiliyor. Bir çok kamu kurumu ise mynet uzantılı mail yoluyla yapılan başvurulara, elektronik cevap veremediği için büyük sıkıntı çekiyor ve bu sıkıntı bize ulaşan bilgilere göre kırtasiyeye dönüşüyor. Zira talepte bulunan vatanadaşa cevap elektronik olarak verilemeyince, cevap yazılı olarak gönderilmekte...

haber10.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber