Erdoğan: Ben bir baba olarak asla kabul edemem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugüne kadar başarılarıyla övdüğümüz bir teknik direktöre ve onun kızına ve açık konuşuyorum, hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları, ben bir baba olarak asla kabul edemem. Bunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir."

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Haziran 2016 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Ben bir baba olarak asla kabul edemem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'nde sanatçı ve sporcuları ağırladığı iftar programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Alt yazılarla körfeze diziler geliyor, bunların dublajlarını yaptığınız zaman çok daha etkili olacak. Dublajla girdiği zaman etki alanı çok dasha geniş olacak. bütün bu gelişmeler sevindiricidir.

Özellikle yeni nesiller için hepiniz rol modellersizin. Sanatınızla, sporunuzla olduğu kadar kişiliğinizle, yaptıklarınızla da örnek olmak zorundasınız.

Sanatçıların toplumu etkileme gücü siyasilerden daha az değildir.

"SPORDA GALİBİYET DE MAĞLUBİYETTE EŞİTTİR"

Milli takımımız Avrupa Şampiyonası'nda, ben buna bir yerde talihsizlik diyorum. İkinci maçta, bu güne kadar göklere çıkardığımuz takım kaptanımıza yaptığımız tezahuratları hiç bir yere sığdıramıyorum. Bir anda ne oluyor da 'dışarı çık' diye tezahurat yapılabiliyor. Hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları ben bir baba olarak kabul edemem. Böyle bir şey olamaz. Sporda galibiyetle mağlubiyet eşittir.

"ORAYA KADAR GİTTİNİZ YA BEN SİZE TEBRİKLERİMİ SUNUYORUM"

Salı günü son maçını oynayacak. O maç belki yol verecektir. Siz bunun tamamen önünü kesiyorsunuz. Cumhurun başı olarak düşüncelerimi özellikle belirtmek istedim. İşler tamamen bitsin bunları oturur konuşuruz.

Oraya kadar gittiniz ya ben size tebriklerimi sunuyorum.

Ülkemizde adeta kendi ülkesine, kendi milletine husumet içinde olan sanatçı ve sporcular var. Milli tavır takınan sanatçılarımızı linç etmek istiyorlar.

Sanatçının muhalifliği sanatıyla olur. Bu ülkenin en güzel türkülerini söyleyen, söz sahibi olan sanatçılarımız içinden çıktığı toplumla bağlarını koparmamış kişilerdir.

Ülkemizde kendi tarihiyle, kendi medeniyetiyle barışık bir sanat anlayışını ayağa kaldırmalı, güçlendirmeliyiz.

"NE OLURSA OLSUN TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ"

Terörle ciddi bir mücadele veriyoruz. Ne olursa olsun terörü bitireceğiz. bu bölgeye huzuru getireceğiz.

Terör er veya geç bitecek.

4 polis şehit oldu, 4 asker şehit oldu gibi haberlerindeki sayınların insan olduğunu aklımızdan çıkaramayız.

Şu anda etkisiz hale getirdiğimiz terörist sayısı 7 bin 700 civarında, 600'e yakın da şehidimiz var.

FİRUZAĞA OLAYI İLE İLGİLİ

Firuzağa'daki saldırıya üzüldüğümü belirtmek isterim. Ramazan günü sokaklara taşan bir etkinlik ne kadar yanlışsa, o etkinliğe saldırmak da o kadar yanlıştır. Bu basit olayı çarpıtarak, 'oruç tutmayanlara saldırı' efsanesi üretmeye çalışanları uyarıyorum.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber