Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz Kıyılarında kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ SICAK HAVA DALGASI UYARISI: Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde beklenen sıcak hava dalgası sebebi ile (mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde) meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber