Topbaş'ın açık trafik önerisi: İki yakada farklı mesai saati

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 09 Aralık 2006 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm bulmak amacıyla, bazı bakanların katılımıyla bir toplantı yapıldı. Ceylan Intercontinental Oteli'nde 2 saat süren toplantı çıkışında bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, her kurumdan birer yetkilinin görevli olacağı bir alt komite kurulmasının kararlaştırıldığını açıkladı. Aksu, alt komitenin en geç pazartesi günü çalışmaya başlayacağını belirterek, ?Bu komite 10 gün içinde kısa, orta ve uzun vadede yapılması gerekenleri belirtecek. Biz daha sonra tekrar bir araya geleceğiz. Bu komitenin çözüm önerilerini değerlendireceğiz? dedi.

GİŞELER KENT DIŞINA

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, toplantıda trafik denetim ve yönetiminin belediyeye devrini, hasarlı kazalarda raporun kaldırılmasını istedi.

Metronun merkezi hükümet tarafından yapılmasını da talep eden Topbaş, ayrıca, gişelerin Silivri ve Gebze'ya alınmasını, okullar, kamu kurumlarıyla özel sektörde esnek mesai saatleri uygulanmasını, kentin her iki yakasında farklı mesai saatleri uygulanmasını önerdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber