Havalimanı saldırısında kilit avukat

Atatürk Havalimanı'nda 45 kişinin hayatını kaybettiği patlamada şüphelilerden Anzor D. bin 600 dolar parayı göçmenlerin davalarını takip eden bir avukata teslim ettiğini söyledi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 06 Temmuz 2016 09:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Havalimanı saldırısında kilit avukat

Atatürk Havalimanı'nda 45 kişinin hayatını kaybettiği patlamada kritik bir bilgiye ulaşıldı. Soruşturma kapsamında şüphelilerden Anzor D. taşımacılık işi yaptığı için kendisine atılan bir adresten aldığı bin 600 dolar parayı göçmenlerle ilgli davaları takip eden bir avukata teslim ettiğini söyledi. Emniyet avukata para gönderen ve taşımacıya SMS atan kişiyle canlı bombalardan birinin bağlantılı olduğunu tespit etti. Polis şimdi canlı bombaların yönlendirilmesinde aracılık ettiği düşünülen sır avukatı arıyor.

Kayaşehirde görüştüler

Atatürk Havalimanı'ndaki patlaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün 13 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden Anzor D.'nin emniyetteki ifadesinde çarpıcı bir detay yer aldı. Kendi aracı ile taşımacılık işi yaptığını anlatan Anzor D. "Ben kendi aracımla taşıma işi yapıyorum. İnternette reklamım vardı. Bu numaradan benim internete verdiğim numaradan bana birisi SMS attı. SMS gönderen kişi Kayaşaehir'de bir adresten avukatlık ücreti almamı ve yabancılar şubesi civarındaki buluşacağım avukata bu ücreti vermemi istedi. Ben bunun üzerine aldığım parayı bana söylenen avukata teslim ettim. Teslim ettiğim miktar 1600 dolar idi. w Hilal YILDIRIM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber