Erdoğan'a, 40 kg. altınla itibar suikasti yapılacaktı

Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen alçaklar, darbe planı tutsaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı halkın gözünde suçlu göstermek için "40 kilo altınla yurtdışına kaçarken yakaladık" diyecekti!

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 22 Temmuz 2016 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'a, 40 kg. altınla itibar suikasti yapılacaktı

Özkan TAMİRAK

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteli komandolarla basmak isteyen FETÖ üyesi darbeciler hainlerin bir de senaryo hazırladığı ortaya çıktı. Marmaris'te Erdoğan'ın kaldığı otele giden darbeci hainlerden oluşan özel timin, Cumhurbaşkanı'nın direnmesi halinde öldüreceği aksi durumda ise itibarını düşürüp darbeyi haklı göstermek için iğrenç bir planı devreye sokmayı planladıkları belirlendi. Darbeciler, Erdoğan'ı kaçırıp bilinmeyen bir yere götürerek kelepçeli halde sahte altınlarla fotoğrafını çekecekti.

İĞRENÇ SENARYO TUTMADI

Ardından bu fotoğraflar '40 kilogram altınla yurtdışında yakalandı' algısı yaratmak için bu sosyal medyada paylaşılacaktı. Ancak darbecilerin planı tutmadı. Erdoğan ayrıldıktan sonra oteli basan Cumhurbaşkanı korumalarının canları pahasına çatışmaya girmesiyle geri adım atan FETÖ'cüler bu kez de sosyal medyadan "Erdoğan Almanya'dan oturma izni istedi, Almanya'ya kaçmaya çalışıyor" yalanı yaymaya başladı. Ancak cuntacılar, Erdoğan'ın Marmaris'de bir TV kanalına bağlanarak halkı sokağa davet etmesini hesaba katmadı..

DARBECi HAiNLER KENDiLERi KAÇTI

Polisin karşılık vermesi, demokrasiye sahip çıkması darbecilerin en ince ayrıntısına kadar hesapladıkları planlarını alt üst etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Yunanistan'a kaçırma planı yapan ve bunun için helikopteri hazır tutan darbeciler, girişimlerinin başarısız olması sonucu 16 Temmuz sabahı kendileri helikopterle Yunanistan'a kaçmak zorunda kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber