Belediye işçisiyle yumruklaşan sürücü silah çekti

Ağaç kesmek için trafiği kısıtlayan birden fazla belediye işçisiyle yumruklaşan sürücü silah çekti. Olay yerine resmi polis geldi. "Polisim" diyen sürücü olay yerinden ayrıldı. Bütün bunlar İstanbul'un en işlek caddelerinden birinde yaşandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Temmuz 2016 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye işçisiyle yumruklaşan sürücü silah çekti

Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi üzerindeki ağaçların kuruyan bölümlerini kesen belediye işçileri ile yoldan geçen bir sürücü arasında sıkışan trafik nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüdü. Bazı işçiler sürücüyü yumruklamaya başladı; o da karşılık verdi.. Bu sırada aracına giren sürücü geriye silahla döndü.

İŞÇİLER SİLAH GÖRÜNCE KAÇIŞTI

Otomobil sürücüsünün elinde silah gören işçiler kaçışmaya başladı. Diğer işçilerin sakin olması yönünde ikna etmeye çalıştığı kişi "polis" olduğunu söyledi. Bu sırada olay yerine gelen resmi polis ekipleri araya girerek olayı sonlandırdı. Polis olduğunu söyleyen kişi, resmi polisler tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

KURUYAN AĞAÇLARI KESİYORLARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine bağlı ekibin başında bulunan bir görevli, bölgedeki kuruyan ağaçların kesilmesi ve yerine yenilerinin dikilmesine yönelik işlemlerin devam edeceğini belirtti.

Ezgi ÇAPA- Hasan YILDIRIM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber