Üniversiteli kıza çıplak şantaj

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2006 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversite öğrencisini çıplak fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit eden evli adam tutuklandı.

Samsun'da, kendisini terk eden üniversite öğrencisi sevgilisini çıplak fotoğraflarını internette yayınlayıp, ailesine göndermekle tehdit ettiği ileri sürülen evli ve bir çocuk babası Murat K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi E.D. (24), ayrıldığı eski sevgilisi mobilya mağazası sahibi Murat K.'nin (33), kendisiyle yeniden birlikte olmak istediği, kabul etmeyince de çıplak fotoğraflarını internette yayınlayıp, ailesine göndermekle tehdit ettiği iddiasıyla 1 ay önce polise başvurdu.

Murat K.'den şikayetçi olan E.D. bir süre aynı evi paylaştıkları Murat K.'nin kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını ileri sürerek, "Benimle evlenmesini beklerken, Murat'ın evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu öğrendim. Bunun üzerine kendisini terk ettim. Daha sonra başka bir erkek arkadaşım oldu ve onunla evlenme hazırlıklarına başladım. Ancak Murat sürekli beni telefonla arayarak rahatsız ediyordu. İlişkimizin bitmemesini ve dost hayatı yaşamaya devam etmemizi söyleyerek cep telefonunda bana ait çıplak fotoğraf ve görüntülerimin olduğunu söyledi. Eğer teklifini kabul etmezsem bu görüntüleri evleneceğim kişiye, aileme ve internete göndereceğini söyleyerek beni tehdit etti' dedi.

E.D.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu Ekipleri, Murat K.'yı yakalayarak, cep telefonu ve evindeki bilgisayarına el koydu. Yapılan incelemede cep telefonu ile bilgisayarda E.D.'nin çıplak görüntülerine rastlandı. Murat K. genç kızın görüntülerini bilgisi dahilinde cep telefonuyla çektiğini söyleyerek, "Kimseyi tehdit etmedim, görüntüleri de kimseye göndermedim. Sanırım o bu görüntülerin bende olmasından rahatsız olduğu için beni şikayet etti' dedi.

Murat K. "özel hayatın gizliliğini açığa vurma, tehdit ve şantaj' suçlarından sevkedildiği nöbetçi mahkemede, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber