Sahte elektrik tahsildarlarına dikkat...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2006 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, işletmelere yapılan ihbarlar doğrultusunda sahte elektrik tahsildarlığı yapan kişilerin olduğunu belirlediklerini ifade ederek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, tüm şehir, ilçe ve beldelerde aylık, köylerde ise iki ayda bir enerji faturası düzenlendiğini bildirdi. İşletme vezneleri, anlaşmalı olunan bankalarda ve postane vezneleri aracılığıyla tahsilat yapıldığını belirten Erdoğan, son günlerde gelen ihbarlarda enerji tahsilatlarının üçüncü kişiler tarafından, sahte tahsilat makbuzu basılarak yapılmaya çalışıldığını kaydetti.

Tredaş Genel Müdürlüğüne yapılan ihbarlar doğrultusunda Çorlu'ya bağlı Şahbaz, Yakuplu ve Çeşmeli köylerinde kendilerini kurum elamanı olarak tanıtan, kurumla hiçbir ilişiği bulunmayan kişilerce vatandaşlardan tahsilat yaptıklarının belirlendiğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bu nedenle halkımızın zarar görmemesi açısından bu tür kişilere itibar edilmemesi gerekmektedir. Şirketimizce, enerji fatura tahsilatları için hiçbir şekilde kurum personeli görevlendirilmemiştir. Ayrıca tahsilatlarımızın sadece kurumumuz vezneleri, anlaşmalı olduğumuz bankalar ve postane vezneleri aracılığıyla yapılmaktadır. Bu ve diğer ihbarlarınız için Tredaş Müşteri Danışma Hattı irtibat telefonlarımız (0282) 293 29 19 nolu telefon aracılığı ile ulaşabilirsiniz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber