Şener, telefonunu neden fırlattı?

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 25 Aralık 2006 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in başına gelen bir olay kamera şakalarını aratmayan cinsten. Şener'in cep telefonuna 3 yıldır aynı mesajı geçen bir genç, "Sayın Bakanım, KPSS'den çok iyi puan aldım. Yardımlarınızı bekliyorum" diyor. Bu mesaj Şener'i öyle bıktırmış ki bir toplantı sırasında "Bir insana 3 yıl boyunca aynı mesaj geçilmez ki" diyerek cep telefonunu yere atmasına neden oldu.

ATAMALAR BİLGİSAYARLA

Aynı kişiden 3 yıl boyunca aralıklarla aynı mesajı aldığını belirten Şener, SABAH'a, "Tabii eskiden bu işler torpille oluyordu, yine öyle olacak sanıyorlar. Halbuki şimdi bilgisayarda sıraya konuluyor. Yüksek puana, tercihe göre yerleştiriliyor" şeklinde konuştu. İşsiz gencin kendisine sürekli mesaj atmasını değerlendiren Şener, "Benim telefonum herkeste var. İsteyen vatandaş, bana ulaşıp sıkıntısını, derdini anlatabilir. Ancak bu konuda bir şey yapamam" diye konuştu. Şener, Meclis'te önünü kesen ve kızının KPSS'den (Kamu Personeli Seçme Sınavı), 79 puan aldığını söyleyen bir kadın vatandaşa da "Bu konuda bir şey yapamayız. Atamalar bilgisayar ortamında oluyor" yanıtını verdi.

İŞSİZLİK BÜYÜK SORUN

Yalnız Şener'e değil, başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere diğer kabine üyelerine de vatandaşlardan işsizlik konusunda sık sık şikâyetler ve talepler geliyor. Başbakan Erdoğan'ın yurtiçi gezilerinde ve Meclis'te vatandaşlar taleplerini yazılı ve sözlü olarak iletiyor. Başbakan Erdoğan da çözülebilecek olanlar konusunda yardımcılarına talimatlar veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber