HDP'Lİ Yüksekdağ tehdit etti

HDP Eşbaşkanı Yüksekdağ: - "Halkımıza ve bizlere düğünleri, bayramları zehir edenler çok iyi bilsinler ki onların da bayramlarının, düğünlerinin tadı tuzu kaçacak."

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2016 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
HDP'Lİ Yüksekdağ tehdit etti

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Halkımıza ve bizlere düğünleri, bayramları zehir edenler çok iyi bilsinler ki onların da bayramlarının, düğünlerinin tadı tuzu kaçacak." dedi.

Yüksekdağ, beraberinde partililerle Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde geçen ay bir sokak düğününü hedef alan ve 56 kişinin yaşamını yitirdiği mahalleyi ziyaret etti.

Patlamanın meydana geldiği yere karanfil bırakan Yüksekdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı arifesinde yitirdikleri canları unutmayacaklarını belirterek, bu buluşmalarının "Hesap sorma mücadelesini bırakmayacaklarının" bir sözü anlamına geldiğini ifade etti.

Yüksedağ, "Bu acıyı yaşatanlardan hesap sormaya söz verdik. Yitirdiğimiz bütün canlarımızın, barış ve demokrasi şehitlerinin ve burada aramızdan aldıkları canlarımızın, kardeşlerimizin hesabını mutlaka soracağız. Halkımıza ve bizlere düğünleri, bayramları zehir edenler çok iyi bilsinler ki onların da bayramlarının, düğünlerinin tadı tuzu kaçacak." diye konuştu.

Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Gülistan Kılıç Koçyiğit de Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 28 belediyeye yapılan görevlendirmeleri eleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber