'En büyük isteğim Cumhurbaşkanı'yla bayramlaşabilmek'

15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan Gündüz, "Bu bayram en büyük isteğim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaşabilmek." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2016 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'En büyük isteğim Cumhurbaşkanı'yla bayramlaşabilmek'

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeciler tarafından G-3 mermisiyle yaralanan 30 yaşındaki, 1 çocuk babası Sabri Gündüz'ün tedavisi 61 gündür devam ediyor. Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar 20'den fazla ameliyata girdiğini ve tedavisinin daha 5-6 ay devam edeceğini söyledi.

Darbe girişimi gecesi şu an adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilen Boğaziçi Köprüsü'nünün ortasında darbeciler tarafından vurulduğunu anlatan Gündüz, darbecilerin köprüden uzaklaşırken, yaralı olmasına rağmen ateş etmeye devam ettiklerini aktardı. Bir ara yaşama ümidinin tamamen bittiğini dile getiren Gündüz, girdiği ilk ameliyatın ardından kendine geldiğinde ise "Aa ölmemişim, demişim. O an babam, 'Oğlum seninle gurur duyuyorum. Elhamdülillah başaramadılar.' dedi." diye konuştu.

Her gün "acı" ile uyuyup, uyandığını anlatan Gündüz, tedavisi devam eden ayağının kesilme ihtimalinin de olduğunu kaydetti. Gündüz, "Yanlış bir yolda gitmediğim düşüncesi insanı biraz rahatlatıyor. Bacaksız yaşayabilirim ancak vatansız yaşayamazdım. Gidecek bir yerim yok. Biz Türk'üz, bulunduğumuz toprağı savunuruz." ifadelerini kullandı.

Sabri Gündüz, bu bayram en büyük isteğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaşmak olduğunu belirterek, "Daha önce de Cumhurbaşkanı'nın gelmesini çok bekledim, istedim. Nasip olmadı. Kızı geldi. Telefonla konuşacaktık. Çok heyecanlanmıştım. O gün Rusya'ya gidecekti, toplantıya girmiş, konuşamadık. Cumhurbaşkanı'ndan, dik durmaya devam etmesini, kanımızın hesabını sormasını istiyoruz. Başka hiçbir şey istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Emrah Güney

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber