Gebze Belediye Başkan Yardımcısı maganda kurbanı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Ocak 2007 07:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından otomobiliyle evine giderken darp edildi.

Büyükgöz'ün aracına çarpan kimliği belirlenemeyen kişiler, otomobilinden aşağıya inen başkan yardımcısını döverek hastanelik ettikten sonra cep telefonunu da gasp etti.

Gebze Bayramoğlu Kavşağı'nda meydana gelen olayda, aracıyla hareket halinde olan Büyükgöz'e plakası tespit edilemeyen Şahin markalı beyaz renkli bir otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın ardından duran aracından aşağı inen Zinnur Büyükgöz'e kimliği belirlenemeyen şahıslar ansızın saldırdı. Büyükgöz'e tekme tokat saldıran kişiler, başkan yardımcısının üstünü yoklayıp gsm telefonunu da gasp ettikten sonra karanlıkta kayıplara karıştı.

Yüzü gözü kanlar içinde kalan Büyükgöz, o sırada olay yerinden geçen vaktandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Yüzünde ve vücudunda darp izlerine rastlanan Büyükgöz, Anadolu Sağlık Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Zinnur Büyükgöz'ün hastanede tedavisi sürerken, saldırıyı duyan Gebze Belediyesi yetkilileri ile mağdurun yakınları, hastaneye akın etti.

Zinnur Büyükgöz'ün sağlık durumunun iyi olduğunu ve müşahade altında tutulduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber