Müdür görevden alındı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 09 Ocak 2007 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adı ?Tecavüz Yurdu?na çıkan Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nin müdürü Hakan Albayrak dün nihayet görevinden alındı. Yeni göreve, merkezde müdür yardımcısı olan Kenan Arslan getirildi. Albayrak ise burada müdür yardımcısı olarak görev yapacak.

GEREĞİNİ YAPTIK

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, ?Bu kurumda hiçbir şeyin üstü örtülemez. Hasbelkader gizleme olayı söz konusu olmuşsa, çok süratli bir şekilde açığa çıkar ve devlet olarak hesabını sorarız? dedi. Barış, Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde T.K. adlı çocuğa tecavüz olayının idareye yansıtıldığını, valilik ve genel müdürlük kanalıyla yasal işlemlerin yapıldığını da söyledi.

ÇOCUKLAR DİSİPLİNSİZ

Barış, mobil ekipler aracılığıyla bu çocukların sokaklardan toplandığını belirterek, ?Bu çocuklar sokaktan toplanıyor. Disiplin altına girmek istemiyorlar. Disiplin edildiklerinde hep tepki gösteriyorlar. Örneğin bir kız çocuğu hafta sonu izinli çıktığı merkeze sarhoş bir şekilde döndüğü zaman haftaya görevliler tarafından izni iptal ediliyor. Görevli ?haftaya izinli değilsin' dediğinde, gidip görevliyi şikayet edebiliyor? dedi.

Bu arada Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, 2006 içinde bir tecavüz olayının meydana geldiğini doğrulamakla beraber, 7 tecavüz iddiasının yanlış olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber