Hainlerin Trump paniği

Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı olması, sınır dışı edilme telaşına kapılan FETÖ'cülerde korkuya neden oldu. Balyoz kumpasının organizatörlerinden olan ve 75 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan firari Tuncay Opçin başta olmak üzere birçok örgüt mensubu, Trump'ın başkanlığı kazanmasının ardından korkularını gizleyemedi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 10 Kasım 2016 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hainlerin Trump paniği

Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı olması, sınır dışı edilme telaşına kapılan FETÖ'cülerde korkuya neden oldu. Balyoz kumpasının organizatörlerinden olan ve 75 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan firari Tuncay Opçin başta olmak üzere birçok örgüt mensubu, Trump'ın başkanlığı kazanmasının ardından korkularını gizleyemedi.

ENES KANTER ŞOKTA

Trump aleyhine atılan mesajları paylaşan Opçin, "Donald Trump'ın kazanmasının tek üzücü yanı, konuşmalarındaki sığlık. Barack Obama'dan sonra çekilmez" şeklinde bir tweet attı. Hillary Clinton'ı destekleyen FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter de büyük bir şok yaşadı. Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter'e bir derginin muhabiri, "Ölü yada diri kiminle yemek yemek istersin?" sorusuna "Donald Trump'la yemek isterdim. Çünkü ona 'Senin sorunun ne?' demek istiyorum" cevabını verdi. Trump'ın başkanlığı kazanmasından sonra rahatsızlığını açıkça paylaşan eski Cumhuriyet Yayın Yönetmeni firari Can Dündar da Twitter'da "Gözümüzün önünde yıkılıyor dünya... Artık her şey mümkün" yazdı. Dündar, Trump'un başkanlığını eleştiren çok sayıda mesajı da retweet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber