Çınay kaymakamına 3 ödül

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e başarılı çalışmalarından ötürü 3 ödül verildi.

25 Ekim 2005 tarihinden bu yana Çınar Kaymakamlığı görevini yürüten Dr. Hasan Tanrıseven, Vali Efkan Ala tarafından takdirname ile ödüllendirildi. Vali Ala tarafından imzalanan takdirnamede, "Diyarbakır Valisi olarak görev yaptığım süre içerisinde, sorumluluğunuz dahilindeki görevlerin icra ve ifasındaki yüksek görev anlayışınız, göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınız, ayrıca vatandaşlarla olan ilişkilerinizdeki olumlu davranışlarınız, tarafımdan memnuniyetle izlenmiştir" denilerek, Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in, 'görevi sırasında sergilemiş olduğu fedakarane çabaları ve üstün hizmetinden dolayı' takdirname ile ödüllendirildiği belirtildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından da Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e eğitime verdiği önemden dolayı teşekkür belgesi verildi. ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan imzasıyla gönderilen teşekkürde şöyle denildi:

"Ülkemizin dört bir yanında ne denli özveriyle ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık içinde çalıştığınızı, çok çeşitli sorunların çözümü için yapıcı, yaratıcı, ufku açık ve coşku içinde hizmet verdiğinizi gözlemliyor, kıvanç duyuyoruz. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma yolunda ödünsüz ilerlemesine yürekli katkılarınız için sizi candan kutlarız."

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (MGD) Genel Başkanlığı da, Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e gazilerin sorunlarına gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. MGD Genel Başkanı Feridun Çelenk imzasıyla gönderilen teşekkür belgesinde, "Tüm muharip gaziler adına sonsuz şükranlarımızı sunarım" ifadesine yer verildi.

Kaymakam Tanrıseven, verilen ödüllerin çalışma azmini arttırdığını ifade ederek, "Sayın Valimize, Prof. Saylan'a ve Çelenk'e gösterdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. İlgilerine layık olmaya çalışarak, vargücümüzle insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber