Mektup yazdı, kaymakam masraflarını karşılayacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2007 20:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine bağlı Eğriçay Köyü'nde oturan 7 yaşındaki Cahide Çetin, vücudundaki derin yanık izlerinin tedavisi için Kaymakam Seddar Yavuz'a mektup yazarak yardım istedi. Kaymakam Yavuz da, küçük kızın sağlık masraflarını karşılayacağını belirtti.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Eğriçay Köyü'nde ikamet eden Cahide Çetin, 2 yıl önce dayısının oğluyla oyun oynarken kazara elbisesinin alev alması sonucu yandı. Olaydan sonra vücudunda derin yanık izleri oluşan Cahide, Siverek Kaymakamlığı'na bir mektup yazarak yardım istedi. Mektubu okuyan Kaymakam Seddar Yavuz da, Cahide'ye yardım eli uzattı. Tedavi masrafları Siverek Kaymakamlığı tarafından karşılanan Cahide, kendisi için tahsis edilen ambulansla köyünden alınarak Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Cahide'nin hastanede yapılan kontrollerin ardından önümüzdeki hafta ameliyat olabileceği belirtildi.

Cahide'nin babası, 18 çocuk sahibi Hacı Çetin, çocuklarının fazla olması nedeniyle kızını tedavi ettiremediğini ifade ederek, "Benim 6 kız, 12 erkek çocuğum var. Bu kadar çok çocuk olduğu için Cahide'yi tedavi ettiremedim" dedi. Hacı Çetin'in, çevredekilerin yardımıyla çocuklarının sayısını söylemesi dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber