AK Parti İl Başkanı 2023 dolar bozdurdu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar kurunun aşırı yükselişi üzerine dolarları bozdurup Türk lirasına geçme çağrısına destek vererek Türkiye'nin 2023 hedeflerine atfen 2023 ABD dolarını bozduran AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP ve CHP'li yöneticileri de dövizlerini bozdurmaya davet etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Aralık 2016 21:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti İl Başkanı 2023 dolar bozdurdu

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vermek için Bayramyeri Meydanı'nda 'Dövizini Bozdur' kampanyası başlattı. İl Başkanı Necip Filiz, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri ellerinde dövizlerle Bayramyeri Meydanı'nda toplandı. Partili kadınlar da kampanyaya destek vererek döviz bozdurdu, "Ha dendi gari, doları bozduruverin gari", "Reis boz dedi bozalım", "Yalnız değilsiniz Erdoğan","1 dolar için vatanını satanlara doları bozdur darbeni vur", "Ölmekten korkmayan bu millet 3-5 kör kuruşun esiri olmaz", "Akideş dövizini bozuve, oyunu bozuve", "Hindi doları kaktırıve" yazılı pankartlar taşıdı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, piyasalardaki durgunluğun provakatif faktörlerden kaynaklandığını, döviz kurundaki artışın Türk ekonomisindeki yapısal sorunlardan kaynaklanmadığını savunarak, "Türkiye büyüyor. Bunu çekemeyenler, engel olmak isteyenler bir takım operasyonlarla yeniden Türkiye ekonomisinin üzerine dağılıyorlar ve algılarını ekonomimizin çöktüğü üzerine yoğunlaştırmaya çalışıyorlar. Bu darbeye izin vermeyen tankın altına yatan aziz Türk milleti buna asla izin vermeyecektir. Cumhurbaşkanımızın doların bozdurulması talimatları üzerine biz de AK Parti teşkilatı olarak her şeyden önce bir vatandaş olarak ülkemizde olan sıkıntılara, algı operasyonlarına son vermek için Türk liramıza sahip çıkıyoruz, dövizlerimizi bozduruyoruz" dedi.

"HALK ZARARLI DEĞİL KARLI ÇIKACAK"

İşadamlarına, yatırımcılara, esnafa ve Denizlililere seslenen Necip Filiz, "Türk ekonomisi güçlüdür, ekonomimize destek vermek lazım. Gelin ülkenize güvenin ve sahip çıkın. Böyle bir dönemde üretime yüklenin, istihdamı arttırın. Yastık altında dövizi olan, gelsin Türk Lirası'na çevirsin. Dövize değer kazandırmayın, Türkiye'nin euro ve doların etkisinden kurtulabilmesi için bunu bu şekilde yapmak gerekiyor. 10, 20 yada 100 doların hiç önemi yok. Yolumuzu safımızı belli etmek, ülkemize ve milletimize sahip çıkmak için siz de gelin dövizlerinizi bozdurun. İnanın Türkiye güçlenecek. İnsanımız bu dönemden zararlı değil karlı çıkacak. Ekonomik algı operasyonlarını da bu şekilde sonlandırmış olacağız. Önümüzdeki günlerde Türk Lirası hak ettiği yerlere gelecektir" diye konuştu.

CHP ve MHP İl Başkanlıkları'na da kampanyaya katılma çağrısı yapan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, "Bugün bu duruşu aynı şekilde CHP ve MHP İl başkanlıklarından da bekliyoruz. Bu önemli bir gündür, bu duyarlılığı bir millet bilinciyle bugün gerçekleştiriyoruz. O yüzden ben hepsine kendi paranızın değerlendirilmesine yönelik bu kampanyayı, bu harekete dahil olmalarını bu treni kaçırmamalarını tavsiye ediyorum" dedi. Filiz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine dikkat çekmek için 2023 Amerikan doları bozdurduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber