Adana adliyesi çalışanları ile hakim ve savcılardan protesto

Adana Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar ile adliye personeli, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek terörü lanetledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2016 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana adliyesi çalışanları ile hakim ve savcılardan protesto

- Adana Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar ile adliye personeli, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek İstanbul'daki terör saldırılarını protesto etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Musa Ünel, Cumali Tülü, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, hakim ve savcılar ile çok sayıda personel adliye önünde toplandı.

Yaklaşık bin hakim, savcı ve adliye personeli, dev Türk bayrağı açıp İstanbul'da şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ve Adem Oğuz'un cenaze töreninin yapılacağı Sabancı Merkez Camisi'ne doğru yürüyüşe geçti.

Grup, güzergah boyunca ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atıp tekbir getirdi.

Adana Adliyesi'nin önünden Sabancı Merkez Camisi'ne kadar yürüyen grup, burada, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ve Adem Oğuz'un cenaze törenine katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber