Hademeden kadın öğretmene tecavüz

Haber Giriş : 27 Ocak 2007 07:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İZMİT'in Arslanbey Beldesi'ne bağlı bir köydeki ilköğretim okulunda görev yapan 35 yaşındaki sınıf öğretmeni A.T. Suadiye Jandarma Karakolu'na giderek, okulun hizmetlisi 21 yaşındaki Mahmut Topal'ın tecavüzüne uğradığını iddia etti. A.T. ifadesinde, evine gelen Topal'ın zorla içeri girdiğini ve elindeki tabancayı göstererek kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Topal'ın kameralı cep telefonuyla çıplak fotoğraflarını da çektiğini, olayı anlatması halinde bunları internette yayınlayacağı tehdidinde bulunduğunu söyleyen A.T. hizmetlinin kredi kartlarını da aldıktan sonra evden kaçtığını anlattı. A.T.'nin şikayeti üzerine, jandarma ekipleri Mahmut Topal'ı gözaltına aldı. Topal, öğretmen A.T. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini, kredi kartlarını da almadığını öne sürdü. Topal'ın cep telefonunda A.T.'nin çıplak fotoğrafı olduğu saptandı.

Hürriyet

Hademeye, sınıf öğretmenine tecavüz suçlaması

Kocaeli'nin Aslanbey beldesinde bir ilköğretim okulunda müstahdem olarak çalışan M.T.'nin aynı okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan A.T. adlı kadının evine giderek, tecavüz ettiği iddia edildi. Öğretmen, M.T.'nin cep telefonuyla çıplak fotoğraflarını da çektiğini ve şikâyetçi olması halinde fotoğraflarını internet ortamında yayınlayacağı tehdidinde bulunduğunu, ayrıca kredi kartlarını da aldığını belirtti.

FOTOĞRAFLAR DA BULUNDU

Öğretmenin şikâyeti üzerine M.T. jandarma ekiplerince Aslanbey beldesinde yakalandı. İfadesi alınan M.T. öğretmen ile ilişkiye girdiğini, ancak bunun zorla olmadığını, kredi kartlarını da almadığını söyledi. Zanlının evinde yapılan aramada, kurusıkı tabanca mermileri bulundu. Zanlının cep telefonunda ise öğretmen A.T.'nin çıplak bir fotoğrafı olduğu tespit edildi. Adliyeye çıkarılan M.T. "tehdit yoluyla tecavüz'' suçundan tutuklandı. Okul Müdürü Adem Ö. ise olayı duyduklarında büyük şaşkınlık yaşadıklarını, hademenin birkaç ay önce göreve başladığını belirtirken, Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber