Güvenlik görevlisinin sır intiharı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2007 07:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars'ta, PTT'de güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, nöbetinin bitmesine 1 saat kala, silahla kendisini vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. PTT Başmüdürlüğü'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Murat Acay (33), nöbetinin tamamlanmasına 1 saat kala bilinmeyen bir nedenle beylik tabancasıyla başına bir el ateş ederek intihar etti.

Olay, görevli santral memurunun silah sesi duyarak nöbet noktasına geldiğinde Acay'ın cansız bedeniyle karşılaşmasıyla ortaya çıktı. Santral görevlisi daha sonra polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik kordonu oluşturdu. Emniyet Müdürü İbrahim Demirci de olay yerine gelerek bilgi aldı. Nöbetçi savcının incelemesini tamamlanmasının ardından Acay'ın cesedi otopsi için Kars Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayet büro ekiplerinin, PTT Başmüdürlüğü'nün güvenlik kameralarındaki görüntüler üzerinde yaptığı incelemede, Murat Acay'ın beylik silahıyla intihar ettiği anlaşıldı. Güvenlik kamerasında, Murat Acay'ın zaman zaman nöbet yerine girip çıktığı ve son olarak nöbetinin bitmesine 1 saat kala kendisini vurduğu belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber