Tıbbi sekreteri vuran emekli polis tutuklandı

BURSA'da, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne bağlı hizmet veren Mudanya yolundaki ek hastane binasında, tıbbi sekreter 35 yaşındaki Arzu Ö.'yü tabancayla vurarak yaralayan emekli polis memuru, 50 yaşındaki Orhan B., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Şubat 2017 18:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Tıbbi sekreteri vuran emekli polis tutuklandı

Eski adı 'Rentıp' olan ve bir süre önce KHK ile el konularak Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde sekreter olarak görev yapan ve bekar olduğu belirtilen Arzu Ö., dün sabah görev yaptığı birimde, daha önceden tartıştığı ve kendisini tehdit ettiği öne sürülen erkek arkadaşı Orhan B. tarafından tabancayla karın boşluğundan vuruldu. İkinci kurşun vücudunu sıyırarak geçen Arzu Ö., kucakta taşındığı hastanede ameliyata alındı. Saldırgan Orhan B., hastanedeki güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Ameliyat edilen Arzu Ö.'nün hayati tehlikeyi atlattığı ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Kuşadası'ndan geldiği belirlenen 2 çocuk babası Orhan B. verdiği ifadesinde, "Arzu, benim sanal aşkımdı. İki yıllık arkadaşlığımız var. Giydiği kıyafetleri beğenmiyordum. Bu nedenle kendisini de uyarmıştım. Olay günü de tartıştık ve silahımı çıkarıp vurdum" dedi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Orhan B. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber