13 Şubat 2007'nin Önemli Gündem Başlıkları...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 ŞUBAT 2007 SALI GÜNDEMİ

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.30'da, Türkmenistan'a hareket edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, saat 19.30'da, Erzincan'ın kurtuluşuyla ilgili düzenlenen geceye katılacak.

- Anadolu Basın Birliği tarafından, saat 13.00'te, 2006 yılının en başarılı bakanı seçilen Devlet Bakanı Abdüllatif Şener'e plaket verilecek.

- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, saat 10.00'da, Türkiye'de bir ilk olan 'Akıllı Sınıf' projesi tanıtım toplantısına katılacak.

- Devlet Bakanı Ali Babacan, İstanbul'da, '4. Uluslararası Kamu ve Yerel Yönetim Finansmanı Kongresi'ne katılacak.

TBMM gündemi

- AK Parti grubu saat 11.00'de, Anavatan Partisi grubu saat 12.00'de, CHP grubu saat 13.00'te toplanacak.

- TBMM Genel Kurulu toplanacak.

- HYP Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, saat 10.30'da basın toplantısı yapacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türk Veteriner Hekimleri Birliği, Devlet

Denetleme Elemanları ve Ankara Genç İşadamları Dernekleri heyetleriyle

görüşecek.

- Saadet Partisi Gençlik Kolları, saat 11.00'de basın açıklaması yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, saat 11.00'de Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı ile Kimsesiz Çocuklara Yatılı Hizmet Verenler Platformu tarafından plaket verilecek.

- Türk-İş Sendikası, saat 10.30'da Botaş raporunu açıklayacak.

- Eğitim-Sen üyeleri, saat 12.30'da Ders Kitapları İnceleme Yönetmeliğinin Danıştay tarafından yürütmesinin durdurulmasıyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyecek.

- TMMOB üyeleri, saat 12.45'te Bedaş ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyecek.

- Ankara Fransız Kültür Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 'Endülüs Rüzgarı' isimli konser saat 20.00'de başlayacak.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 09.30'da, Taksim'de Hyatt Regency Oteli'nde, 4. Uluslararası Kamu ve Yerel Yönetimler Finansmanı Kongresi'ne, Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Omuriliği Felçlileri Derneği'nin işbirliğiyle 80 akülü araba dağıtım törenine katılacak. Topbaş, saat 15.00'te Meksika Büyükelçisi Salvador Campos ile görüşecek.

- Yeni Asya Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faruk Çakır'ın yargılandığı 301. madde ile ilgili davanın 2. duruşmasına Bağcılar 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek.

- Türkiye'nin Yeşilleri Hareketi, "Eylem Planı"nı açıklamak üzere Taksim Hill Otel'de toplantı düzenleyecek.

- Memet Ali Alabora, ABD'nin Irak politikaları protesto etmek amacıyla Küresel Bakış ve Adalet Koalisyonu tarafından tertiplenen etkinlikte basın açıklaması düzenleyecek.

- SHP eski lideri Erdal İnönü, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 2006-2007 Akademik Yılında Doktara ve Sanatta Yeterlilik derecesi alan 130 araştırmacı için tertiplenen ödül törenine katılacak.

- KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş İzmir'de, saat 13,30'da, Türkiye Emekli Astsubayları Derneği'nin düzenlediği panele konuşmacı olarak katılacak.

- Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, saat 10.00'da Bera Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

DÜNYA GÜNDEMİ

İngiltere Başbakanı Blair'in Almanya ziyareti

- İngiltere Başbakanı Tony Blair, Almanya'da düzenlenen G8 toplantısına katılarak, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile iklim değişikliği konularında görüşecek.

Uluslararası Atom Enerji Ajansı Başkanı ElBaradei'in basın toplantısı

- UAEA Başkanı Muhammed ElBaradei, Luxembourg'ta Başbakan Jean Claude Juncker ve Dışişleri Bakanı Jean Asselborn ile görüştükten sonra basın toplantısı düzenleyecek.

Berlin Film Festivali

- 57. Uluslararası Berlin Film Festivali devam ediyor.

Avrupa Polis Konferansı

- Almanya'da düzenlenen konferansta Almanya Adalet Bakanı Brigitte Zypries "teröre karşı teknoloji" konulu bir konuşma yapacak.

Afrika-Fransa Zirvesi

- Zirvede bakanlar düzeyinde görüşme yapılacak.

Madrid'teki bombalama olayının ardından

- Madrid'te bir tren istasyonunun bombalanması olayının ardından polisin yeni bulguları kamuoyuna duyurulacak.

SPOR GÜNDEMİ

- Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla 14 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, Samandıra Tesisleri'nde saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktör Arthur Zico da, antrenmandan önce tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.

- UEFA Kupası 3. tur ilk maçında 14 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı, saat 16.00'da İstanbul'a gelecek.

- AZ Alkmaar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, saat 20.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal de, antrenmandan önce statta bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, saat 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Ricardinho da, antrenman öncesinde tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber