Marmaris Belediye Başkanı isyan etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Sahtecilik nedeniyle gözlatına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Marmaris'in Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, ''Olay siyasi linç teşebbüsüdür'' dedi.

''Evrakta sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma'' gibi iddialarla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Marmaris'in Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, ''Olay siyasi linç teşebbüsüdür'' dedi. İspirli, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, ''az parayla çok iş yaptığı için hedef olduğunu'' söyledi.

Tüm imkanları vatandaşlara daha iyi hizmet götürmek için kullandığını ifade eden İspirli, şunları kaydetti: ''Olay siyasi linç teşebbüsüdür. Rakibini birilerinin yardımıyla açık düşürmeye çalışan pehlivanın, niyetinin bozuk olduğu anlaşılmıştır.

Onlara yardımcı olanların ahlâkî zaafı da er geç gün ışığına çıkarılacaktır. Bizi hedef seçenler amaçlarına ulaşabilselerdi, bir taşla birden çok kuş vurmanın sevincini yaşayacaklardı. Siyasi linç teşebbüsüyle hevesleri kursağında kalanları toplumun vicdanına ve ilahi adalete havale diyorum.'' İspirli, 28 Mart 2004'te 346 bin 500 YTL, bugün için ise 400 bin YTL değerinde mal varlığı olduğunu açıkladı.

-OLAY-

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda ''Evrakta sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma'' gibi iddialar nedeniyle Beldibi Belediyesinde inceleme yaparak, aralarında Beldibi Belediye Başkanının da bulunduğu 8 kişiyi gözaltına almış ve bu kişiler çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber