Hesaplarına haciz konan beldiyede 400 personele maaş ödenemedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2007 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sedefçi: 400 personele maaş ödenemedi

Edirne Belediyesi'nin 900 bin YTL vergi borcu nedeniyle bankadaki hesaplarına haciz konuldu. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 400 personele maaş ödenemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi'nin vergi dairesine olan 900 bin YTL borcu nedeniyle bankadaki tüm gelirlerine haciz konuldu. CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, belediyede sözleşmeli çalışan 400 personelin maaşlarını ödeyemediklerini söyledi.

Edirne Belediye Meclis Salonu'nda basın açıklaması yapan CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Cuma günü vergi dairesine olan 900 bin YTL borcumuz nedeniyle bankadaki tüm hesaplarımıza haciz koydular. Sadece personelin maaşlarını ödememize izin verdiler. Ancak zabıta ve fen işlerinde çalışanların paralarını ödeyemiyoruz. Şuanda 400 personelin maaşlarını ödeyemedik. 400 aile evine ekmek götüremiyor. Bu durumu CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a anlattım. Edirne Milletvekili Rasim Çakır, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'la görüştü. Durumu anlattık. Şu anda 750 milyara yakın param var tek kuruşuna dokunamıyorum. Ama yılmayacağım ben bu işi yapmaya devam edeceğim. Personelim benim yanımda olduğunu söylediler. Hepsi belediyeye kitlendi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber