İcraya gelen memurun burnunu kırdılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2007 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde geçtiğimiz haciz işlemlerini yerine getirmek üzere bir iş yerine giden İcra Memuru Hüseyin Kaya, Polis Memuru Cuma Ökke ve Avukat Oktay Ceylan işyeri sahipleri tarafından saldırıya uğradı.

Saldırıya uğrayan görevliler çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlar takviye polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay 20 Şubat salı günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İcra Memuru Hüseyin Kaya, Polis Memuru Cuma Ökke ve Avukat Oktay Ceylan Gaziemir 11/2 sokak 15 numaralı iş yerine haciz işlemlerini yapmak için gittiklerinde içeri alınmadılar ve kapı önünde bir süre bekletildiler. Ö.A, S.A ve A.G isimli şahıslar kapıda bir süre bekleyen İcra memuru Hüseyin Kaya ile tartışmaya başladı. Kavganın büyümesiyle Polis Memuru Cuma Ökke ve Avukat Oktay Ceylan olaya müdahale etmek istedi. Çıkan arbedede İcra Memuru Hüseyin Kaya'nın burnu kırılırken, polis memuru Cuma Ökke ve Avukat Oktay Ceylan'ın vücutlarının çeşitli bölgelerinde darp izine rastlandı.

Olaya kısa sürede polis ekiplerinin müdehale etmesi sonucu saldırgan Ö.A, S.A ve A.G gözaltına alınırken, burnu kırılan Hüseyin Kaya ve diğer görevliler hastanede tedavi altına alındılar. Sanık Ö.A, S.A ve A.G'nin soruşturmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber