Öğrenciden dayak iddiası

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Şubat 2007 17:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ÇORUM 80'inci Yıl İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki E.G. müdür yardımcısı A.A. tarafından dövüldüğünü iddia etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan A.A., ?Ben asla öğrencimi dövmedim. 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Ben eğitimciyim? diyerek kendisini savundu.

Olay bu sabah meydana geldi. İdiaya göre E.G., arkadaşıyla tartıştığı için 47 yaşındaki Müdür Yardımcısı A.A.'ya şikayet edildi. A.A., öğrenci E.G.'yi odasına çağırdı. Odadan çıktıktan sonra dayak yediğini ileri sürerek polise başvuran E.G. öğretmeninin kendisini haksız yere dövdüğünü söyleyerek şikayetçi oldu. Doktor raporuyla vücudunun değişik yerlerinde dayak izleri bulunduğunun belirlenmesi üzerine Müdür Yardımcısı A.A. gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen A.A. öğrencinin arkadaşlarıyla kavga ettiğini vücudundaki darbelerin oradan kaynaklı olabileceğini söyleyerek, ?Ben asla öğrencimi dövmedim. 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Ben eğitimciyim? diyerek kendisini savundu. Müdür Yardımcısı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi ekiplerinin konu ile ilgili soruşturması devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber