İbrahim Erkal'ın naaşı ailesi tarafından teslim alındı

Geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2017 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İbrahim Erkal'ın naaşı ailesi tarafından teslim alındı

Erkal'ın cenazesi, yaşamını yitirdiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Burada gereken işlemler yapıldıktan sonra Erkal'ın cenazesi, ailesine teslim edildi.

Şarkıcının eşinin amcası da olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, burada yaptığı açıklamada, Erkal'a Allah'tan rahmet diledi.

Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Otoparkta düştüğü için bu tip vakalar mutlaka kanunlarımız gereğince Adli Tıpa gelmek zorundadır. Başka bir değerlendirme olmaması gerekir. Adli Tıpta hemen gereği yapıldı. Zor bir şey... İki çocuğu vardı. Üçüncüsü olduktan 10 gün sonra beyin kanaması geçirdi. Şimdi 41 günlük bebeği var. Kolay değil."

Hasan Akgün, Erkal için yarın öğle vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Erzurumlular Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Süha Dengizek de şarkıcının vefatından duydukları üzüntüyü dile getirerek, Erkal'ı yarın son yolculuğuna uğurlayacaklarını kaydetti.

Zafer Arslan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber