Hem doktor hem tanıtım elçisi olacaklar

BALIKESİR Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, genç hekimlerin görev aldıkları yerlerde üniversitenin tanıtım elçileri olacaklarını vurguladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2017 23:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hem doktor hem tanıtım elçisi olacaklar

Balıkesir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törene Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İsmail Çoban, Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, protokol üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun müzik dinletisi ile devam eden törende öğrenciler adına konuşan dönem birincisi Halime İpek, 6 yıllık emekten sonra doktor olmanın ve insanlığa hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Tıp Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Turan Aslan, mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti. Rektör Özdemir, mezunlara meslek yaşamlarında başarılar dilerken, genç hekimlerin görev aldıkları yerlerde üniversitenin tanıtım elçileri olacaklarını vurguladı.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, Hipokrat yeminin gerçekleştirilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber