Belediye Başkan yardımcısı çete üyesi çıktı

Kaynak : Tercüman
Haber Giriş : 17 Mart 2007 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Organize suç örgütü kurmak, zorla senet imzalatmak, ihaleye fesat karıştırmak suçlarından gözaltına alınanlar arasında Adana Yüreğir İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı ile aynı belediyeden bir müdürün de bulunması şaşkınlık yarattı

ADANA'DA gerçekleştirilen operasyonda, aralarında merkez Yüreğir İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet A., Yüreğir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Ç. ile iki belediye personelinin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 22 kişi ?'Zorla senet imzalatmak, organize suç örgütü kurmak, ihaleye fesat karıştırmak ve cinayet'' suçlamalarıyla hazırlanan evrakla, adliyeye sevk edildikleri belirtildi.

Beş aylık operasyon

KAÇAKÇILIK ve Organize Suçlar Bürosu tarafından 5 aydır yürütülen ?Sabun Operasyonu'' Adana, Mersin, Diyarbakır, İstanbul ve Balıkesir illerinde de eş zamanlı olarak yapıldı. ?Operasyonlarda, gözaltına alınan 22 kişi arasında bulunan A.T'nin, 18 Şubat 2007 tarihinde taksicilik yaptığı belirtilen Serkan Şaylanlı'nın (24) Seyhan Otel'deki Dümen Bar'da öldürülmesi olayını gerçekleştirdiği de öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber